Toimistotyöläisen ruokapäivä
Reijo Laatikainen, Henna Rannikko
Toimistotyöläisen hyvinvointia, vireystilaa, työtehoa ja -terveyttä koetellaan kaiken aikaa. Avainasemaan nousee hyvä ravitsemus. Mutta miten tieto kääntyy teoiksi, kun työ on ykkösprioriteetti? Toimistotyöläisen ruokapäivä antaa räätälöidyt ohjeet työpäivän ruokavalintoihin aamukahvista palaveriin ja asiakasillalliseen. Kirja on höydyksi myös työnantajalle, sillä ravitsemus on liikunnan ohella helpoin, halvin ja nopein tapa parantaa työntekijöiden terveydentilaa ja jaksamista töissä. Hyvä ravitsemustila luo sekä välitöntä että pitkälle tulevaisuuteen kantavaa hyvää oloa ja terveyttä!
JULKAISUVUOSI | ISBN |
---|
2017 | 9789521426001 |
Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta